onsdag 4 januari 2012

You were not there.

Hej!
Ligger just nu på hotellrummet i Santa Monica, Los Angeles. Inte fel alls! Klockan är 22 och vi har sovit knappt tre timmar av 35, ögonen känns lite tunga. Har ju faktiskt upplevt 4e jan två gånger nu...
Flyget från Sydney gick precis som planerat vilket var skönt. När vi kom fram imorse, vilket för oss var runt 02, var vi alla myyyycket trötta men satte oss ändå i vår hyrbil och körde mot Santa Monica. Framme vid hotellet gick mamma och pappa för att checka in. En minut efter dem lämnat kom polisen och gav mig parkeringsböter. Så himla typsikt!
Sedan tog vi en välbehövd powernap för att sedan orka gå ut på Santa Monicas pir (vilket är en säkert fem minuters promenad...) och käka. Fräck! Så skulle jag vilja summera piren. Man kände igen flera restauranger och grejer från olika filmer och den var helt gigantisk. Detta i kombination med strålande solsken kändes ganska optimalt. Efter ännu en liten powernap på stranden begav vi oss tillbaka för att åka till Hollywood, utan någon egentligen plan. Det slutade med att vi hamnade i en evig bilkö och mer än en svordom uttalades. Hursomhelst hamnade vi tillsist mitt inne i Hollywood på Hooters som är en världskänd restaurangskedja där servitriserna är storbystade tjejer med väldigt lite kläder. Egentligen ska de även åka rollskridskor, men det gjorde tyvärr inte dessa. Hade nog sett rätt kul ut. Måns och pappa trivdes iallafall!
Sista restaurangbesöket i Sydney.

Lilla jeepen.
Santa Moncia Beach.

Walk of fame.

Lite röd om kinderna men åh, så nöjd!

Mycket, mycket märklig stad.
Imorgon ska vi till Universal Studios, kyyl. Take care! / L

1 kommentar:

  1. Tack Lisa för kortet som kom idag 5/1-2012
    toppen att kunna följa Er resa via nätet.
    Tack Torbjörn.
    Hälsningar från ett blött och blåsigt Kristianstad
    Kram Farmor o Farfar Inger Arne

    SvaraRadera