fredag 6 januari 2012

Why the heck did we stop in Malibu?

Hej
Om gardagen var den basta har idag varit den samsta pa mycket, mycket lange. Under ett kort strandbesok blev vi ranade pa allt vi har, forutom trasorna vi hade pa kroppen.
Efter en god frukost i Santa Monica satte vi oss i bilen for en vidare fard mot San Fransisco. Solen sken och vi tog darfor ett kort stopp i Malibu for lite beach- och surfkoll. Vi svangde in Malibu's surfparkering, betalade parkeringsavgift, bytte om och gick 50m ner till stranden. Efter 45min atervander vi, till ingenting. Jeepen var lansad, pa allt. Fran resvaskorna till ringar i handsfacket. Det enda som vi har kvar ar pappas planbok och passen. Alla bilder och filmer fran en manads resande - borta.
Vi har nu checkat in pa ett femstjarnigt hotell i Malibu dar de har hjalpt oss med massor, there are good people. Vi har ocksa kopt klader fran Banana Republic, tandborstar och en liten mobiltelefon. Vill ni na nagon av oss finns vi numera pa 3108904672.
I Los Angeles har vi de senaste dagarna sett manga hemlosa manniskor och idag har vi bade kant oss och sett ut som nagra sadana... Vad som hander imorgon vet jag inte, onskar mest att jag vaknar upp med min iphone i handen, dator i knaet och min alskade tigervaska bredvid mig. Kanske mest av allt att denna dagen bara ar en drom. Men vi fixar det har, vi har ju redan varit med om hur det ar att forlora allt och bo i vars en plastpase innan.. Puss och kram vanner.

6 kommentarer:

  1. vad vi tänker på er...satckars er!! Önskar att det inte var så långt ifrån er, då kunde vi ha hjälpt er med mycket!! Det enda som är en tröst är att ni fyra är välbehållna och att det finns många snälla människor som tar hand om er!! Var nu rädda om er o ni ska veta att vi tänker på er-hela tiden!

    Tusen varma kramar från oss i Hammarslund

    SvaraRadera
  2. Tiger väskor finns det gott om i Handelsstaden Kristianstad, men värre men iPhone som är full med nummer och annat viktigt. ÅHHH så datorn med alla bilder, fan man blir så förbannad!!! Vi lider med er och hoppas bara att ni skakar av er detta och kan njuta av de dagar ni har kvar av resan, det är ju trots allt bara prylar och som T&G säger så är det viktigast att ni är välbehållna och friska. Kram från Bruse mamma!

    SvaraRadera
  3. hej, Jäkligt trist; men prylar är ju bara prylar och det viktigaste är att ni inte är skadade. säg till om ni behöver hjälp med försäkringsbolag, bank eller annat. Glöm inte kopia på polisanmälan.
    Hälsningar från ön

    SvaraRadera
  4. Ah, men så tusan va trist! Helt stört! Vi lider med er och hoppas att det kommer att lösa sig med det praktiska!
    Som tur är kan de j-vla tjuvarna aldrig ta era minnen som ni alltid bär med er i era hjärtan och sinnen! Sänder kramar från oss till er alla!
    //Susanne, Glenn & Co

    SvaraRadera
  5. Vi lider med er. Ofattbart att ni ska behöva råka ut för detta på ert äventyr. Instämmer i de övriga kommentarerna att det viktigaste är att ni är välbehållna. Finns det något vi eller Filips kompisar i LA eller San F kan hjälpa till med så hör av er.
    //Kramar från fam Essbrant

    SvaraRadera
  6. Så fruktansvärt hemskt och overkligt, men det viktiga är att ni själva inte kom till skada för det materiella ordnar sig till sist ändå. Hoppas att USA visar sig vara så bra som det sägs och att de verkligen ställer upp för er fyra på bästa sätt så att ni kan njuta av resten av tiden där. Kramar från Öllsjö

    SvaraRadera