fredag 13 januari 2012

Hakuna matata, it means no worries.

Tjabbalero!
Allt gott har ett slut och vi börjar närma oss vårt. Imorgonkväll tar vi flyget mot London för att sedan åka vidare till köpenhamn, känns lite sad faktiskt. Men det ska samtidigt bli så himla kul att träffa alla där hemma igen, miss y'all! (märker ni vilken G jag börjar bli?)
Igår var en riktig shoppingdag, började vid 10 och slutade runt 21 med endast ett kort stopp pa tgi friday för lite lunch. Macy's är pappas favoritstopp där vi var vilse ett bra tag... Förövrigt köpte vi en ny iPad 2 som jag nu sitter och fingrar på, fortfarande oteknisk som få. Idag var egentligen planen att vi skulle utforska: först empire state building, sedan ground zero, frihetsgudinnan och ev lite central park. Tyvärr vaknade Måns lite dålig och detta i kombination med ganska kasst väder gjorde att vi skippade utflykter och tog det lite piano och shoppade en del. Nu ikväll har vi varit på Broadway och kollat på the Lion King som ligger på första plats av broadways mest visade shower. Var absolut helt magiskt! Bra musik och sång, fräcka scenbyten, smarta kostymer och en drös vältränade kroppar. Går väl knappt att vara missnöjd då?
Imorgon ger vi turistattraktionerna ett nytt försök för att sedan sätta oss på planet. Snart ses vi!!!!! Kramen

3 kommentarer:

  1. VÄLKOMMNA HEM.

    Hälsningar Inger o Arne.

    SvaraRadera
  2. Vi säger detsamma till er!! Välkomna hem till ett fantastiskt väder, solen lyser på oss:) Ser till att det finns lite nödproviant i er kyl! Kram från oss i H-lund

    SvaraRadera
  3. Dax att komma hem? Är pappas kompdagar slut?

    SvaraRadera